Το Φροντιστήριο

Η καινοτομία στην εκπαίδευση

Τα Φροντιστήρια ΔΟΜΗ  αποτελούν μια κίνηση που φέρνει την καινοτομία στο χώρο των φροντιστηρίων. Ιδρύθηκαν το 2017 από το μαθηματικό Γκόγκα Βασίλη και το φυσικό Χλωρό Παύλο ως μια συνέχεια του Φροντιστηριακού Δικτύου.

Η ΔΟΜΗ είναι μια πρωτοβουλία δύο ανθρώπων με όραμα και στόχο να προσφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο κόσμο της εκπαίδευσης.

Τα φροντιστήρια μας στεγάζονται σε τρεις χώρους, στην οδό Ρούσβελτ 6 41221 , 2414 008060, στην Νεάπολη 1ης Μεραρχιας 6 41334 , 2410 670885 και στο Εμπορικό Κέντρο Νίκαια Λάρισας 41500 , 2410 922211.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ 1 ΩΣ 5 ΜΑΘΗΤΕΣ

Από την αρχή της λειτουργίας, οι μαθητές διαπίστωσαν ότι είχαν στη περιοχή τους ένα μεγάλο φροντιστήριο, που με μεθοδικότητα και μεράκι τους οδηγούσε στη κατάκτηση της γνώσης και στην απόκτηση δεξιοτήτων, ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία και η επίτευξη των στόχων τους.

Η συσσωρευμένη πείρα όλων αυτών των ετών, μας βοήθησε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης στο χώρο μας.

Τα Φροντιστήρια ΔΟΜΗ είναι αποτέλεσμα πείρας μιας μακρόχρονης πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης. Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από έμπειρους καθηγητές, με άρτια επιστημονική κατάρτιση, πολυετή φροντιστηριακή πείρα, αγάπη και μεράκι για το έργο τους. Κοινός στόχος είναι η πρόοδος των μαθητών, η εμπέδωση γνώσεων και η ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Πάγια τακτική του φροντιστηρίου, η διατήρηση προσωπικής επαφής με κάθε μαθητή, προκειμένου να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατό καλύτερη συνεργασία και κατ’ επέκταση να επιτευχθεί με τον καλύτερο τρόπο ο κοινός στόχος.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Bιβλία - φυλλάδια που συγγράφονται από τους καθηγητές του φροντιστηρίου​

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Συνεχή διαγωνίσματα επιλεγμένα από έμπειρους καθηγητές του φροντιστηρίου

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Υποδειγματικά λυμένα θέματα, ερμηνευτικά σχόλια κι ασκήσεις για το σπίτι

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oι καθηγητές κι οι γονείς είναι συνοδοιπόροι στη δύσκολη προσπάθεια των παιδιών.

ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γονέων - Κηδεμόνων για Απουσίες των Μαθητών κατά τη διάρκεια της χρονιάς

ONLINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η ιστοσελίδα μας καλύπτει δυνατότητες online μαθήματων και ανάρτησης ασκήσεων

Κάνε την κίνηση για να εξελιχθείς...